AnaSayfa / Genel / Kahve falında cebine bozuk para koymak

Kahve falında cebine bozuk para koymak

Kahve falında cebine bozuk para koymak ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cebine bozuk para koymak gördüyseniz:

  • Kendinizi kontrol etmelisiniz.

Kahve falında cebine bozuk para koymak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bozuk para cebine koymak rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, çok sıkıntılı bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında bozuk parayı cebine koymak çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cebine kağıt para koymak büyük bir makama geleceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine delalettir.

Kahve falında kağıt parayı cebine koymak eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, esenliğe ve feraha kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında birinin cebine para koymak maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına işarettir.

Kahve falında para alıp cebine koymak kazancın katbekat arttırılacağına, huzur ve kazanç getireceğine işarettir.

Kahve falında cebine para koymak zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir