AnaSayfa / Genel / Kahve falında cebine ceviz koymak

Kahve falında cebine ceviz koymak

Kahve falında cebine ceviz koymak yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında cebine ceviz koymak gördüyseniz:

  • Kayıplardan sakınmak için dikkatli ilerlenmesi gerekiyor.

Kahve falında cebine ceviz koymak çok büyük zenginliğe sahip olacağına, huzurlu günler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında cebine şeker koymak alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, şansın yaver gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cebine yumurta koymak yeni siparişler alacağına, çok büyük destek vereceğine tabir olunur.

Kahve falında cebine anahtar koymak eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, zafer ve bol kazanç getireceğine inanılır.

Kahve falında cebine çikolata koymak dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında cebine bozuk para koymak ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cebine altın koymak kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında cebine taş koymak talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir