AnaSayfa / Genel / Kahve falında cebine kağıt para koymak

Kahve falında cebine kağıt para koymak

Kahve falında cebine kağıt para koymak yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, hasret ve özlem gidereceğine, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, zor bir döneme girileceğine, ticaret sektörüne atılacağına inanılır.

Kahve falında cebine kağıt para koymak gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumalı, tartışmalı ortamlardan, gergin kişilerden veya sorun yaratabilecek olaylardan uzak durmalısınız.

Kahve falında kağıt parayı cebine koymak sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cebine kağıt para koymak neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında birinin cebine para koymak sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına delalettir.

Kahve falında bozuk para cebine koymak maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına delalettir.

Kahve falında para alıp cebine koymak kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına delalettir.

Kahve falında cebine para koymak hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bozuk parayı cebine koymak fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına delalet eder.

Kahve falında cebine bozuk para koymak başarı için yılmadan çalışılacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir