AnaSayfa / Genel / Kahve falında cebine ekmek koymak

Kahve falında cebine ekmek koymak

Kahve falında cebine ekmek koymak sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine tabir olunur.

Kahve falında cebine ekmek koymak gördüyseniz:

  • Söylediklerinizin doğru anlaşıldığından emin olmadan cümleyi bitirmeyin.

Kahve falında cebine ekmek koymak yüksek moral sahibi olunacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında para alıp cebine koymak verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine alamet eder.

Kahve falında cebine ceviz koymak yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kağıt parayı cebine koymak uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, kötü kişilerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında cebine taş koymak kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cebine çikolata koymak işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cebine altın koymak yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, elinin darlık içinde kalacağına delalet eder.

Kahve falında bozuk para cebine koymak kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir