AnaSayfa / Genel / Kahve falında cebine çikolata koymak

Kahve falında cebine çikolata koymak

Kahve falında cebine çikolata koymak bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, şeref ve rütbeye, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına inanılır.

Kahve falında cebine çikolata koymak gördüyseniz:

  • Partneriniz, bir meslektaşınız ya da bir akrabanız yardımıyla puslu havayı dağıtmak ya da bazı olayları aydınlatmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında cebine çikolata koymak çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, sevinçli bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında cebine yumurta koymak eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, maaşının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cebine altın koymak kazançlı olacağı işlere gireceğine, insanlara karşı güveninin sarsılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cebine bozuk para koymak mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında anahtarı cebine koymak kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cebine kağıt para koymak yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına inanılır.

Kahve falında cebine anahtar koymak çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, hastalar için şifaya yorumlanan fal, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin cebine para koymak uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir