AnaSayfa / Genel / Kahve falında cebine altın koymak

Kahve falında cebine altın koymak

Kahve falında cebine altın koymak müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, aile hayatının kötüye gideceğine, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cebine altın koymak gördüyseniz:

  • Bir an önce gerekli ekibi kurmanızda fayda var.

Kahve falında cebine altın koymak ne yapacağını şaşıracağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cebine bozuk para koymak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına delalettir.

Kahve falında cebine ceviz koymak maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına tabir olunur.

Kahve falında cebine koymak sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cebine yumurta koymak fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına delalet eder.

Kahve falında anahtarı cebine koymak kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine delalettir.

Kahve falında cebine şeker koymak çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına işarettir.

Kahve falında bozuk para cebine koymak fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, Allah katında güzel mükafatlar almasına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir