AnaSayfa / Genel / Kahve falında kağıt parayı cebine koymak

Kahve falında kağıt parayı cebine koymak

Kahve falında kağıt parayı cebine koymak aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, birçok dertle muhatap olacağına, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, yorulacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, isteklerinize kavuşacağınıza, işlerinin yarıda kalacağına alamet eder.

Kahve falında kağıt parayı cebine koymak gördüyseniz:

  • İleri düşünceli olmanız çeşitli kazanımlara yol açabilir.

Kahve falında cebine kağıt para koymak inancının eksileceğine, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kağıt parayı cebine koymak bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, birçok engelin aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin cebine para koymak musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına delalettir.

Kahve falında cebine bozuk para koymak önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında cebine para koymak sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, kurulu düzeni olacağına inanılır.

Kahve falında para alıp cebine koymak tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine inanılır.

Kahve falında bozuk para cebine koymak hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında bozuk parayı cebine koymak elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir