AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk para cebine koymak

Kahve falında bozuk para cebine koymak

Kahve falında bozuk para cebine koymak sorunlu zamanlar geçireceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına delalettir.

Kahve falında bozuk para cebine koymak gördüyseniz:

  • Tahammülsüzlük veya sabırsızlık nedeniyle bazı plan, iş ya da anlaşmalar bozulabilir.

Kahve falında bozuk parayı cebine koymak sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına işaret eder.

Kahve falında bozuk para cebine koymak uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine işarettir.

Kahve falında cebine bozuk para koymak adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında cebine para koymak işlerinin istediği gibi olacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cebine kağıt para koymak planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine alamet eder.

Kahve falında birinin cebine para koymak işindeki bereketin de çoğalacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine delalet eder.

Kahve falında para alıp cebine koymak dertlerin ve sorunların aşılacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine inanılır.

Kahve falında kağıt parayı cebine koymak kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, huzurunun kaçacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir