AnaSayfa / Genel / Kahve falında cebine anahtar koymak

Kahve falında cebine anahtar koymak

Kahve falında cebine anahtar koymak uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında cebine anahtar koymak gördüyseniz:

  • Her durumda uyanık olmalı gerekeni yapmalısınız.

Kahve falında anahtarı cebine koymak yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında cebine anahtar koymak işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cebine ceviz koymak sorunsuz geçeceğine, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında cebine şeker koymak ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, planların aksayacağına da tabir edilen fal, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cebine ekmek koymak kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında bozuk para cebine koymak beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin cebine para koymak deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cebine koymak büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir