AnaSayfa / Genel / Kahve falında anahtarı cebine koymak

Kahve falında anahtarı cebine koymak

Kahve falında anahtarı cebine koymak zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında anahtarı cebine koymak gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla şey bekleyen kişiler olabilir ya da söz vermeniz durumunda daha da fazla şey yüklenebilirsiniz.

Kahve falında anahtarı cebine koymak ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, ummadığı yerden rızka nail olmaya alamet etmektedir.

Kahve falında cebine anahtar koymak kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza delalet eder.

Kahve falında bozuk parayı cebine koymak borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cebine yumurta koymak rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına delalettir.

Kahve falında cebine koymak ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, rakiplerin başarı kazanacağına delalettir.

Kahve falında cebine para koymak hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, özel hayatında mutluluğu yakalamasına alamet eder.

Kahve falında birinin cebine para koymak çok zor dönemlerin geçirileceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında cebine ceviz koymak işindeki bereketin de çoğalacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir