AnaSayfa / Genel / Kahve falında cebine şeker koymak

Kahve falında cebine şeker koymak

Kahve falında cebine şeker koymak büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, heveslerin söneceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cebine şeker koymak gördüyseniz:

  • Bir kimse hakkında olumlu ya da olumsuz hemen karara varmamalısınız.

Kahve falında cebine şeker koymak yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, fal sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cebine koymak endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına işarettir.

Kahve falında birinin cebine para koymak nifak sokanların cezalandırılacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cebine anahtar koymak anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine alamet eder.

Kahve falında cebine ekmek koymak çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında kağıt parayı cebine koymak enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, görmediği yerlere gideceğine yorulur.

Kahve falında cebine para koymak içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bozuk parayı cebine koymak resmi bir kurumda işe girileceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir