AnaSayfa / Genel / Kahve falında cebinde sigara paketi görmek

Kahve falında cebinde sigara paketi görmek

Kahve falında cebinde sigara paketi görmek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, fal sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında cebinde sigara paketi gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizde veya ilişkilerinizde değişiklikler yapılması gerekiyor olabilir.

Kahve falında cebinde sigara paketi görmek aile hayatının hayır getireceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cebinde sigara görmek fal sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, şansının artacağına delalettir.

Kahve falında boş sigara paketi görmek zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı sigara paketi görmek düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına işarettir.

Kahve falında sigara paketi vermek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına inanılır.

Kahve falında sigara paketini atmak işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında bir paket sigara görmek uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iki paket sigara görmek iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir