AnaSayfa / Genel / Kahve falında cebinde sigara görmek

Kahve falında cebinde sigara görmek

Kahve falında cebinde sigara görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında cebinde sigara gördüyseniz:

  • Sosyal arkadaşlıklar kanalıyla kazanç sağlanabilir.

Kahve falında cebinde sigara görmek kolay yollardan kazanacağına, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine yorulur.

Kahve falında cebinde sigara paketi görmek bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına inanılır.

Kahve falında cebine ekmek koymak hanesine bolluk ve bereket dolacağına, yeni bir ilişki yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında cebinde bozuk para görmek bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, bir araya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında cebinde bıçak görmek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına işaret eder.

Kahve falında cebinde altın bulmak özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, aile içinde her şeyin yolunda olacağına inanılır.

Kahve falında cebine anahtar koymak bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında cebinde para bulmak gelirin tükeneceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir