AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş sigara paketi görmek

Kahve falında boş sigara paketi görmek

Kahve falında boş sigara paketi görmek işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, imkânlarının azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boş sigara paketi gördüyseniz:

  • Olayları en ince ayrıntısına kadar detaylandırma eğiliminize rağmen, maddi, duygusal veya yaratıcılık gerektiren konular ya da işleriniz istediğiniz sonuçları verebilir.

Kahve falında boş sigara paketi görmek umutlarının biteceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına yorulur.

Kahve falında cebinde sigara paketi görmek sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına delalettir.

Kahve falında açılmamış sigara paketi görmek huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber fal sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında paketle sigara görmek uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına yorulur.

Kahve falında paket sigara görmek ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına tabir olunur.

Kahve falında sigara paketi toplamak iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında dolu sigara paketi görmek yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, atılıma geçeceğine inanılır.

Kahve falında mavi sigara paketi görmek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir