AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara paketi vermek

Kahve falında sigara paketi vermek

Kahve falında sigara paketi vermek aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, yapılan ahlaksız davranışlara, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sigara paketi vermek gördüyseniz:

  • Belli konulardaki ihmalleri, detayları, hataları ya da yanlışları görmezden gelip, sosyal yaşamınıza ait aktivitelere katılma eğiliminiz yüksek olabilir.

Kahve falında paketle sigara görmek işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, sağlığını geri kazanacağına işaret eder.

Kahve falında sigara paketi toplamak uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında paket sigara görmek rahat geçinerek yaşayacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında sigara paketi saklamak adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında paket paket sigara görmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine sigara paketi vermek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, beklentilerin hızla gerçek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sigara paketi vermek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, bunalıma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi sigara paketi görmek hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir