AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki paket sigara görmek

Kahve falında iki paket sigara görmek

Kahve falında iki paket sigara görmek iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, kötü kişilere yakın olacağına, adını kirleteceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında iki paket sigara gördüyseniz:

  • Her ne kadar koşullar öyle gerektiriyor gibi görünse de, prensiplerinizden vazgeçmeniz veya olmadığınız birisi gibi davranmaya çalışmanız gerekmiyor.

Kahve falında paket sigara almak kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına işaret eder.

Kahve falında sigara paketi görmek işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sigara paketi vermek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında paket sigara görmek zarar getirecek bir yoldan dönmeye, helal rızık yiyeceğine yorulur.

Kahve falında paketle sigara görmek Allah katında yükseleceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında sigara paketi saklamak işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında bir paket sigara görmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında paket paket sigara görmek lüks, konfor içinde olacağına, işinde ustalaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir