AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı sigara paketi görmek

Kahve falında kırmızı sigara paketi görmek

Kahve falında kırmızı sigara paketi görmek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, eşine değerli hediyeler alacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, zengin için yoksulluğa, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı sigara paketi gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren konularda uzun zamandır yapmayı beklediğiniz değişiklikleri yapabilirsiniz ya da meydana gelen yenilikler hoşunuza gidebilir.

Kahve falında kırmızı sigara paketi görmek bolluk ve bereket elde edeceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında bir paket sigara görmek hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında sigara paketi saklamak bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sigara paketi satın almak yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında açılmamış sigara paketi görmek zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına delalet eder.

Kahve falında boş sigara paketi görmek başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine işarettir.

Kahve falında birine sigara paketi vermek hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına inanılır.

Kahve falında sigara paketi taşımak muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir