AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara paketini atmak

Kahve falında sigara paketini atmak

Kahve falında sigara paketini atmak aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, bahtının da çok parlak olacağına, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, parasız ve işsiz kalacağına, borçların artacağına, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına delalettir.

Kahve falında sigara paketini atmak gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce diğerlerinin ne yapacağını gözlemlemelisiniz.

Kahve falında sigara paketini atmak bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sigara paketi bulmak iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına işaret eder.

Kahve falında bir paket sigara görmek eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cebinde sigara paketi görmek arzuların yerine geleceğine, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına alamet eder.

Kahve falında açılmamış sigara paketi görmek artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına işaret eder.

Kahve falında sigara paketi saklamak komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine delalettir.

Kahve falında paket paket sigara görmek önünü göremez olacağına, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sigara paketi taşımak ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir