AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir paket sigara görmek

Kahve falında bir paket sigara görmek

Kahve falında bir paket sigara görmek hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, ekmeksiz kalacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına tabir olunur.

Kahve falında bir paket sigara gördüyseniz:

  • Huysuzluğu tutmuş birisine bazı konuları izah etmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında sigara paketi görmek birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dolu sigara paketi görmek özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında sigara paketi taşımak hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, yaptığı hatalardan ders alacağına işarettir.

Kahve falında sigara paketi toplamak ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında paket paket sigara görmek müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına delalettir.

Kahve falında paketle sigara görmek istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında paket sigara almak maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, hayali kurulan eve ulaşmaya rivayet eder.

Kahve falında birine sigara paketi vermek sorumlu tutacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir