AnaSayfa / Genel / Kahve falında cebinde akrep görmek

Kahve falında cebinde akrep görmek

Kahve falında cebinde akrep görmek bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, yolunun açık olacağına, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cebinde akrep gördüyseniz:

  • Bitirilmemiş işler ya da planlar da gerginliğe neden olabilir veya üzerinizde baskı yaratabilir.

Kahve falında cebinde akrep görmek iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında cebinde fare görmek yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında kağıt parayı cebine koymak kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cebinde sigara görmek imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cebinde sigara paketi görmek daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cebine taş koymak zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına inanılır.

Kahve falında cebinde tabanca görmek sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, hastalığın biteceğine inanılır.

Kahve falında cebine şeker doldurmak kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir