AnaSayfa / Genel / Kahve falında cebinde tabanca görmek

Kahve falında cebinde tabanca görmek

Kahve falında cebinde tabanca görmek zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında cebinde tabanca gördüyseniz:

  • Yapacak bunca iş varken, diğerlerini mutlu etmekle veya taleplerini yerine getirmekle uğraşmanız sizi engelliyor veya zor durumda bırakıyor olabilir.

Kahve falında cebinde tabanca görmek borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cebinde demir para görmek uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cebinden para çaldırmak karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına tabir olunur.

Kahve falında cebine şeker doldurmak her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, malının artmasına, bereketlenmesine işaret eder.

Kahve falında cebine para koymak cesaretin ve özgüvenin azalacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında cebine koymak mutluluğun günden güne daha da artacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cebine şeker koymak meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, yaşamına heyecan ve renk geleceğine delalettir.

Kahve falında cebinde fare görmek sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir