AnaSayfa / Genel / Kahve falında cebine şeker doldurmak

Kahve falında cebine şeker doldurmak

Kahve falında cebine şeker doldurmak yaşamına farklı bir yön vereceğine, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, şansının da açık olacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, sırların ortaya çıkmasına yorulur.

Kahve falında cebine şeker doldurmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insanla görüşememeniz söz konusu olabilir.

Kahve falında cebine şeker doldurmak ancak daha büyük çalışmalar yapmak için fal sahibinden yardım isteyeceğine, sermayenin harcandığına değeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cebine altın doldurmak yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında cebine şeker koymak ticaret hayatına atılacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında şeker doldurmak refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, yokluk çekeceğine işarettir.

Kahve falında eşinin cebinde para görmek buna rağmen kazanç getireceğine, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cebinde bozuk para görmek ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında cebinde çok para görmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bozuk para cebine koymak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir