AnaSayfa / Genel / Kahve falında cebinde fare görmek

Kahve falında cebinde fare görmek

Kahve falında cebinde fare görmek özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, şifa bulacağına delalettir.

Kahve falında cebinde fare gördüyseniz:

  • Evde konforunuzu arttıracak değişiklikler yapmalısınız.

Kahve falında cebinde fare görmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında cebine ekmek koymak yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına tabir olunur.

Kahve falında anahtarı cebine koymak talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine işarettir.

Kahve falında cebinde bıçak görmek arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında cebinde para olduğunu görmek ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında cebine şeker doldurmak işlerin düzene gireceğine, bunun farkına varacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cebinde tabanca görmek sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cebinin delik olduğunu görmek yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir