AnaSayfa / Genel / Kahve falında çayırda yuvarlanmak

Kahve falında çayırda yuvarlanmak

Kahve falında çayırda yuvarlanmak kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, ona göre davranacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çayırda yuvarlanmak gördüyseniz:

  • Gelişmelere göre bazı fikirlerde yön değişiklikleri görülebilir.

Kahve falında çayırda yuvarlanmak çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çayırlık alan görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına alamet eder.

Kahve falında çayırda koşmak mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, o işten ekmek yiyeceğine delalet eder.

Kahve falında çayırlık görmek hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında çayırda yürümek kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine tabir olunur.

Kahve falında çayırda at görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil çayırlık görmek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çayır biçmek hanesindeki rızkın eksileceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir