AnaSayfa / Genel / Kahve falında çayır biçmek

Kahve falında çayır biçmek

Kahve falında çayır biçmek bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, büyük bir işe kavuşacağına, sevgi ve barış ortamının kurulacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine inanılır.

Kahve falında çayır biçmek gördüyseniz:

  • Belli jestler bekliyorsanız talepleriniz karşılık bulabilir.

Kahve falında çayır biçmek el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil çayır biçmek diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına delalet eder.

Kahve falında tırpanla çayır biçmek işlerini düzene sokacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine alamet eder.

Kahve falında çayırda at görmek her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, ruhlarına mevlit okutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında biçilmiş çayır görmek ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, moralinin yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil çayır çimen görmek çok daha iyi bir konuma geleceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil çayırlık görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sulak çayır görmek verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir