AnaSayfa / Genel / Kahve falında çayırlık görmek

Kahve falında çayırlık görmek

Kahve falında çayırlık görmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, kirli işlere bulaşacağına, işin düzeltileceğine, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına delalettir.

Kahve falında çayırlık gördüyseniz:

  • İlişkiler size ek sorumluluklar getirebilir.

Kahve falında çayırda koşmak daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına delalettir.

Kahve falında yeşil çayır çimen görmek elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, çok yüksek mevkilerde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında çayırda yuvarlanmak tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, giderlerin artış göstereceğine inanılır.

Kahve falında çayırlık görmek neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, onunla bir ömür mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında kuru çayır görmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına tabir olunur.

Kahve falında çayırda yürümek sağlık sorunlarının biteceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşillik çayır görmek yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, borçlarının hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil çayırda yürümek ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir