AnaSayfa / Genel / Kahve falında çayırlık alan görmek

Kahve falında çayırlık alan görmek

Kahve falında çayırlık alan görmek çok yıpranacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, kazancının her geçen gün artacağına, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına işaret eder.

Kahve falında çayırlık alan gördüyseniz:

  • Mevcut pozisyonunuza sıkıca bağlı kalma isteğiniz dikkate almanız gereken net fırsatları veya seçenekleri görmenizi ya da değerlendirmenizi engelliyor olabilir.

Kahve falında çayırlık alan görmek acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine işaret eder.

Kahve falında sulak çayır görmek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, iyilik bulacağına, şifa edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil çayır biçmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında kuru çayır görmek kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Kahve falında çayırda inek otlatmak bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında biçilmiş çayır görmek adından konuşulur olacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında çayır bayır görmek günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil çayırda yürümek geleceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir