AnaSayfa / Genel / Kahve falında çayırda koşmak

Kahve falında çayırda koşmak

Kahve falında çayırda koşmak Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, fal sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, saygının ve iletişimin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çayırda koşmak gördüyseniz:

  • Ek gelirler, alım-satım kanalıyla elinize geçen paralar ya da maaş artışı türünde gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında yeşil çayırda koşmak beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına inanılır.

Kahve falında çayırda koşmak maddi konuda zayıflayacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına inanılır.

Kahve falında yeşil çayır görmek istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine inanılır.

Kahve falında çayır bayır görmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında çayır biçmek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşillik çayır görmek sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine yorulur.

Kahve falında çayırlık görmek insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sulak çayır görmek parasal sıkıntılarının sona ereceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir