AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil çayırlık görmek

Kahve falında yeşil çayırlık görmek

Kahve falında yeşil çayırlık görmek en büyük acılarının dineceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, iş hayatında saygı göreceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, güzel bir evlilik yaşanacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, kulluk görevini ihmale edeceğine, büyük sorunlarla boğuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil çayırlık gördüyseniz:

  • Bazı konularda yanlış düşünceler içinde olabilirsiniz.

Kahve falında yeşil çayırda yürümek başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına delalettir.

Kahve falında yeşil çayırda koşmak hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil çayır görmek çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil çayırlık görmek sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşillik çayır görmek haksızlığa uğranacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil çayır çimen görmek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil çayır biçmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çayır biçmek zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir