AnaSayfa / Genel / Kahve falında çayırda at görmek

Kahve falında çayırda at görmek

Kahve falında çayırda at görmek çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, verimin kaçacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, borçlarının kapacağına, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için fal sahibinden yardım isteyeceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, geçineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çayırda at gördüyseniz:

  • Kendinizi tamamen belirlediğiniz hedefe verebilirsiniz.

Kahve falında çayırda at görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, rahatının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında tırpanla çayır biçmek zor durumların el birliği ile aşılacağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşillik çayır görmek kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına delalettir.

Kahve falında yeşil çayırda koşmak bazı sorunlarla uğraşılacağına, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına inanılır.

Kahve falında yeşil çayırlık görmek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına işarettir.

Kahve falında çayırda inek otlatmak isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çayırda yuvarlanmak eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, işlerinin kötüleşeceğine yorulur.

Kahve falında çayırda yürümek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir