AnaSayfa / Genel / Kahve falında çayırda yürümek

Kahve falında çayırda yürümek

Kahve falında çayırda yürümek insanları sakinleştireceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine tabir olunur.

Kahve falında çayırda yürümek gördüyseniz:

  • İnsanlar hakkındaki fikirlerinizi açıkça söylemekten kaçınmalısınız.

Kahve falında yeşil çayırda yürümek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, işlerin toparlanacağına işarettir.

Kahve falında çayırda yürümek duymadığı sözleri duyacağına, üzüleceğine, pişman olacağına delalettir.

Kahve falında çayır çimen görmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında biçilmiş çayır görmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sulu çayır görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çayırda at görmek aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında çayırda koşmak teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, tutumlu bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşillik çayır görmek yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir