AnaSayfa / Genel / Kahve falında sulu çayır görmek

Kahve falında sulu çayır görmek

Kahve falında sulu çayır görmek her zaman çok mutlu olacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, malında zulüm meydana gelmesine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında sulu çayır gördüyseniz:

  • İleride problem yaşamak istemiyorsanız, hayalci bakış açısından kurtulmalı, temelsiz amaçları bir tarafa bırakmalısınız.

Kahve falında sulu çayır görmek bazı sorunların başgöstereceğine, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına delalettir.

Kahve falında kuru çayır görmek başarısızlığa düşeceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında çayırda yürümek kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında yeşil çayırda koşmak kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına işarettir.

Kahve falında yeşil çayır çimen görmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yeşil çayırda yürümek sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına işaret eder.

Kahve falında çayırlık alan görmek ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tırpanla çayır biçmek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir