AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşillik çayır görmek

Kahve falında yeşillik çayır görmek

Kahve falında yeşillik çayır görmek kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, fal sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşillik çayır gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya haberler sizi şaşırtabilir.

Kahve falında yeşil çayır çimen görmek ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil çayırda koşmak çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, daha güçlü bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında yeşil çayır görmek sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, güllük gülistanlık olacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil çayır biçmek onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına işarettir.

Kahve falında yeşil çayırda yürümek işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında yeşil çayırlık görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşillik çayır görmek maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, alim insanlardan sayılacağına delalettir.

Kahve falında sulu çayır görmek sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir