AnaSayfa / Genel / Kahve falında çayır çimen görmek

Kahve falında çayır çimen görmek

Kahve falında çayır çimen görmek kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çayır çimen gördüyseniz:

  • Finansal başlıklı konularda ufak tefek stresli durumlarla uğraşabilirsiniz.

Kahve falında yeşil çayır çimen görmek çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çayır çimen görmek hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında biçilmiş çayır görmek sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine işarettir.

Kahve falında yeşil çayırda yürümek eşiyle bahtiyar olacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına inanılır.

Kahve falında çayır bayır görmek büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çayırda koşmak yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine inanılır.

Kahve falında çayır biçmek yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına delalettir.

Kahve falında yeşil çayır görmek güzel haberler alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir