AnaSayfa / Genel / Kahve falında biçilmiş çayır görmek

Kahve falında biçilmiş çayır görmek

Kahve falında biçilmiş çayır görmek sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, parasına da para ekleyeceğine, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında biçilmiş çayır gördüyseniz:

  • Yalnızsanız karşı cinsten birisinden bir davet almanız olasıdır.

Kahve falında çayırda at görmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine inanılır.

Kahve falında yeşil çayır çimen görmek hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına alamet eder.

Kahve falında çayır biçmek çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşillik çayır görmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, Allah’ın sevgisini kazanacağına işaret eder.

Kahve falında kuru çayır görmek çocuklarının fazla olacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çayırda inek otlatmak olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, korkularından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında çayır çimen görmek yaşanan bütün sorunların biteceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında tırpanla çayır biçmek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir