AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil çayırda yürümek

Kahve falında yeşil çayırda yürümek

Kahve falında yeşil çayırda yürümek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, fesada ve haksızlığa karışacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil çayırda yürümek gördüyseniz:

  • İstediğiniz kadar anlatın, uyarın veya işaretleri göstermeye çalışın sizi dinlemeyeceklerdir.

Kahve falında yeşil çayırda yürümek ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında çayırda yürümek mal sahibi olacağına, elindeki malların gideceğine yorulur.

Kahve falında yeşil çayır görmek büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil çayırda koşmak sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine işaret eder.

Kahve falında yeşillik çayır görmek neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil çayır biçmek toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil çayır çimen görmek elinin darlaşacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil çayırlık görmek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir