AnaSayfa / Genel / Kahve falında çayırda inek otlatmak

Kahve falında çayırda inek otlatmak

Kahve falında çayırda inek otlatmak hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, bir şeyden zarar görmeye, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında çayırda inek otlatmak gördüyseniz:

  • Oldukça yıpranmış iş veya ilişkilerin mamut hızıyla ilerlemesine izin verin.

Kahve falında çayırda inek otlatmak güzel günler görüleceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında çayır çimen görmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine işaret eder.

Kahve falında çayırda yürümek daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çayır biçmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yeşil çayır görmek özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil çayırda koşmak geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına işarettir.

Kahve falında yeşil çayır biçmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında çayırlık görmek bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir