AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil çayırda koşmak

Kahve falında yeşil çayırda koşmak

Kahve falında yeşil çayırda koşmak geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil çayırda koşmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız karşı cinsten eski bir dostunuzu aramanız gerekiyor.

Kahve falında yeşil çayırda koşmak aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, fal sahibinin de çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında çayırda koşmak eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil çayırlık görmek yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil çayır çimen görmek kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine yorulur.

Kahve falında yeşil çayır görmek borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil çayırda yürümek mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşillik çayır görmek çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil çayır biçmek bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir