AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil çayır görmek

Kahve falında yeşil çayır görmek

Kahve falında yeşil çayır görmek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil çayır gördüyseniz:

  • Maddi konuları başka kişilerin halletmesine güvenmek yanıltıcı olabilir.

Kahve falında yeşil çayırda koşmak sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında yeşil çayır görmek endişelerin ve dertlerin biteceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına delalettir.

Kahve falında yeşillik çayır görmek yersiz yere suçlanacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil çayır çimen görmek hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yeşil çayırlık görmek şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, sermayesini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil çayır biçmek çok büyük sevinçler yaşayacağına, fal sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil çayırda yürümek hedeflerinin başarıya ulaşacağına, moralinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında çayırda koşmak yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir