AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil çayır biçmek

Kahve falında yeşil çayır biçmek

Kahve falında yeşil çayır biçmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, işlerin düzgün gideceğine, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, büyük kazanç sağlanacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil çayır biçmek gördüyseniz:

  • Aklınıza gelen fikirler sizi olağanüstü bir çaba göstermenize neden olabilir.

Kahve falında yeşil çayır biçmek kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çayır biçmek böylece aynı hataları yapmayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine inanılır.

Kahve falında tırpanla çayır biçmek zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil çayır görmek malının ve gelirinin çoğalacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil çayırlık görmek işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil çayır çimen görmek sevinileceğine, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşillik çayır görmek kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil çayırda yürümek Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir