AnaSayfa / Genel / Kahve falında çaydanlık kapağı görmek

Kahve falında çaydanlık kapağı görmek

Kahve falında çaydanlık kapağı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak destek göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çaydanlık kapağı gördüyseniz:

  • Herkes aynı fikirde olsa da, bazı konular içinize sinmiyorsa ya da tereddütleriniz varsa, o konuda kendi sezgileriniz doğrultusunda ilerlemek isteyebilirsiniz.

Kahve falında çaydanlık kapağı görmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında logar kapağı görmek hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında göz kapağı görmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi şişe kapağı görmek yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına işarettir.

Kahve falında kavanoz kapağı görmek işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, aralarından su sızmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kanalizasyon kapağı görmek eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapak açmak büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında diz kapağında yara görmek deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, önemli atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir