AnaSayfa / Genel / Kahve falında göz kapağı görmek

Kahve falında göz kapağı görmek

Kahve falında göz kapağı görmek çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, üçüncü gözünün açılacağına, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, sevdiği kimseden hayır göreceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine alamet eder.

Kahve falında göz kapağı gördüyseniz:

  • Belli konularda harekete geçmekten, belli gruplara katılmaktan ya da kendinizi açıkça ifade etmekten çekinmemelisiniz.

Kahve falında göz kapağını açamamak alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, dik durmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göz kapaklarını görmek borçlarını ödemeyi başaracağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına işaret eder.

Kahve falında göz kapağını dikmek elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine tabir olunur.

Kahve falında göz kapağı görmek maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Kahve falında göz kapağını görmek sıkıntılara neden olacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine işarettir.

Kahve falında göz kapağının şiştiğini görmek yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine işaret eder.

Kahve falında göz kapağında yara görmek saygın biri haline geleceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında göz kapağı kesmek onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir