AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavanoz kapağı görmek

Kahve falında kavanoz kapağı görmek

Kahve falında kavanoz kapağı görmek fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, her geçen gün sorunların artacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına yorulur.

Kahve falında kavanoz kapağı gördüyseniz:

  • Sizden yaşça küçük kişiler veya çocuklar kararlarınız üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında kavanoz kapağı görmek iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, helal ve bol rızka kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında baca kapağı görmek üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göz kapağı görmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında gazoz kapağı açmak ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında tuvalet kapağı görmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına delalettir.

Kahve falında kola kapağı görmek ona kol kanat gereceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine yorulur.

Kahve falında mavi kapak toplamak insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şişe kapağı görmek rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir