AnaSayfa / Genel / Kahve falında logar kapağı görmek

Kahve falında logar kapağı görmek

Kahve falında logar kapağı görmek destek için ailesiyle de konuşacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına, getirisinden daha fazla olacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına delalettir.

Kahve falında logar kapağı gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki kişilerin akıl sağlığından şüphe duymaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında dolap kapağı açmak sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kitap kapağı görmek sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şişe kapağı toplamak içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tencere ve kapak görmek aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına tabir olunur.

Kahve falında göz kapağını açamamak alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, dininden vazgeçmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kuran kapağı görmek ekonomik olarak zayıflayacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kola kapağı görmek kişinin başarılarının artacağına, yokluk içine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çaydanlık kapağı görmek eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir