AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanalizasyon kapağı görmek

Kahve falında kanalizasyon kapağı görmek

Kahve falında kanalizasyon kapağı görmek maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, fal sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına işarettir.

Kahve falında kanalizasyon kapağı gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız kendi yollarından değil, sizin yolunuzdan gitme kararı alabilir.

Kahve falında kanalizasyon kapağı görmek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına yorulur.

Kahve falında kanalizasyon borusu görmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında kanalizasyon patladığını görmek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kanalizasyon çukuru görmek aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine delalet eder.

Kahve falında kanalizasyonun taştığını görmek dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kanalizasyona düşmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Kahve falında kanalizasyon pisliği görmek kısmetinin de açılacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kanalizasyona girmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir