AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapak açmak

Kahve falında kapak açmak

Kahve falında kapak açmak iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, planlarının işe yarayacağına delalet eder.

Kahve falında kapak açmak gördüyseniz:

  • Sakın üzerine gitmeyin, gerçekten hasta olabilir.

Kahve falında gazoz kapağı açmak çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden fal sahibinin asla dara düşmeyeceğine, mutluluktan havalara uçulacağına işarettir.

Kahve falında dolap kapağı açmak dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapak açmak maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kalem kapağı görmek öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine işarettir.

Kahve falında yeşil kapaklı kitap görmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında diz kapağında kıl görmek şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında logar kapağı görmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine delalet eder.

Kahve falında klozet kapağı görmek çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir