AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi şişe kapağı görmek

Kahve falında mavi şişe kapağı görmek

Kahve falında mavi şişe kapağı görmek rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına işaret eder.

Kahve falında mavi şişe kapağı gördüyseniz:

  • Meydana gelebilecek gelişmeler sizi fazlasıyla mutlu edip, büyük hayaller kurmanıza sebep olabilir.

Kahve falında mavi şişe kapağı görmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında su şişesi kapağı görmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında pet şişe kapağı görmek uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kapaklı şişe görmek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında şişe kapağı görmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, geçecek güzel bir ömre alamet eder.

Kahve falında şişe kapağı toplamak çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi kapak toplamak sözünde duracağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi kapak görmek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir