AnaSayfa / Genel / Kahve falında çay ve sigara içmek

Kahve falında çay ve sigara içmek

Kahve falında çay ve sigara içmek çok büyük atılımlar yapılacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında çay ve sigara içmek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınız veya hayatınızı kazanma biçiminiz sizi endişelendirebilir.

Kahve falında çay ve sigara içmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına delalet eder.

Kahve falında başkasını sigara içmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, yanlış yatırımlar yapılacağına yorulur.

Kahve falında sigara içmek istemek bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına delalet eder.

Kahve falında çok sigara içmek kötü halinden eser kalmayacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında namazda sigara içmek işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine delalettir.

Kahve falında iki sigara içmek helal kazanca sahip olunacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyle sigara içmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ıslak sigara içmek toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir