AnaSayfa / Genel / Kahve falında namazda sigara içmek

Kahve falında namazda sigara içmek

Kahve falında namazda sigara içmek zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, büyük özgüven kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında namazda sigara içmek gördüyseniz:

  • Karşılıklı verilen kişisel sözleriniz veya yapılacak anlaşmalar gelecek vaat edebilir.

Kahve falında namaz kılarken sigara içmek yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında namazda sigara içmek ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, sevgi ve barış ortamının kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında birden fazla sigara içmek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında çay ve sigara içmek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, çok üst mevkilere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında keyifle sigara içmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına alamet eder.

Kahve falında elektronik sigara içmek samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine işaret eder.

Kahve falında iki tane sigara içmek adını herkese duyuracağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oruçlu iken sigara içmek müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir