AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyle sigara içmek

Kahve falında ölüyle sigara içmek

Kahve falında ölüyle sigara içmek iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, tüm sıkıntıların giderileceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ölüyle sigara içmek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkiler veya iş birlikleri konusunda kafanızda net olmayan yerler olabilir.

Kahve falında ölüyle sigara içmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında yarım sigara içmek kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, fenalıkta bulunmaya işaret eder.

Kahve falında kaçak sigara içmek kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babanın yanında sigara içmek aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına delalet eder.

Kahve falında ince sigara içmek sıkıntı çekeceğine, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliyle sigara içmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına yorulur.

Kahve falında zevkle sigara içmek kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında otobüste sigara içmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir